VvE Beheer Krimpen aan den IJssel - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Krimpen aan den IJssel

VvE Beheer Krimpen aan den IJssel – T&T kwaliteits Beheerder

VvE Beheer Krimpen aan den IJssel – In Zuid-Holland, met onder andere Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Capelle aan den IJssel ligt Krimpen aan den IJssel. Een grotere gemeente met 30.000 inwoners. Als gevolg van gestapelde en gecombineerde bouw, de Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer is de kwaliteits beheerder / bestuurder / administrateur in de Krimpenerwaard.

Kwalitatief, professioneel en betrokken beheer

De beheerders van T&T zijn al meer dan 20 jaar actief als vastgoedmanagers voor Verenigingen van Eigenaars, huurbeheer en vastgoed. Op “Rotterdamse” wijze: afspraak is afspraak. Eveneens met veel betrokkenheid en professionaliteit. Veel op locatie aanwezig van de appartementencomplexen of bedrijfsmatig vastgoed wat T&T beheert.

T&T verzorgt technisch, financieel, administratief, bestuurlijk en ten slotte bouwkundig beheer. Voor VvE’s van 2 tot 400 appartementsindexen.

T&T maakt gebruik van Informant Software. Om de reden dat deze software zeer flexibel en professioneel in te richten is. Eveneens met een digitaal internet portaal. Op deze wijze kunnen eigenaren en bestuurders meekijken in het hart van de VvE. Omdat verzekeringen, bankzaken en onderhoudsklachten duidelijk inzichtelijk moeten zijn. Evenals groot onderhoud of renovatie projecten.

24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Op deze wijze staat u altijd direct in contact met uw vastgoedbeheerder bij vragen of calamiteiten.

Bestaande bouw, nieuwbouw en opstart

T&T verzorgt het beheer van bestaande VvE’s. Bij het overstappen van beheerder begeleidt T&T het bestuur en de leden. Eveneens bij de opstart of herstart van een slapende VvE verzorgt T&T het gehele traject.

Bij nieuwbouw projecten kijken wij graag mee vanaf de eerste plannen. Wij adviseren bij het opstellen van de akte van splitsing. De eerste begroting met ledenbijdragen stellen wij op. Eveneens organiseren wij de eerste ledenvergadering. Voorts zijn wij aanwezig tijdens de oplevering van de algemene ruimte. Op dezelfde manier verzorgen wij de opstart voor Verenigingen van Mandeligheid, onderhoud of deelgenoten.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en bij ons op kantoor in Bergschenhoek zijn geheel vrijblijvend. Eveneens een offerte voor het beheer van de VvE.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

VvE Beheer Krimpen aan den IJssel. T&T beheert VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, SchiedamZoetermeer, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Leiden, Delft en Gouda.