VvE Beheer Noordwijk - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Noordwijk

VvE Beheer Noordwijk – T&T ervaring & kwaliteit

VvE Beheer Noordwijk. De gemeente Noordwijk, gelegen in de Noordelijke punt van Zuid – Holland. Verdeeld in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen.

T&T, kwaliteit als VvE beheerder / bestuurder / administrateur en zeer bekend in de Bollenstreek en omgeving. In Westelijk Nederland beheert T&T, VvE’s in plaatsen als Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Gouda en Schiedam. In Noordwijk heeft heeft T&T onder meer VvE Boschflat aan het Vuurtorenplein in beheer en de opstart van nieuwbouwproject VvE Duinhuys / Zeehuys, een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed.

Financieel, administratief, bestuurlijk, technisch & bouwkundig beheer

De beheerders van T&T herbergen grote expertise op alle vlakken vastgoedmanagement. Zowel voor huurbeheer, beheer voor groot eigenaren en het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Eveneens Verenigingen van Mandeligheid, Deelgenoten of Onderhoud beheert T&T.

Bouwkundig, technisch, financieel, secretarieel en bestuurlijk beheer.  De Vereniging van Eigenaars kan kiezen voor het totale pakket of voor delen. T&T streeft een hoge kwaliteit na. Vandaar dus ook dienstverlening op maat gesneden.

Afwijkend is onze werkwijze. Om de reden dat het beheer van VvE’s niet alleen van achter het bureau kan geschieden zijn wij veel aanwezig op locatie. Eveneens begeleiden wij klein- en groot onderhoud en renovaties. Standleidingen, rookgasafvoeren, schilderwerk of dakrenovatie zijn voorbeelden. Door onze aanwezigheid besturen wij de VvE gezamenlijk met het bestuur, de technische- en kascontrole commissie.

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar in geval van calamiteiten. Wij beheren op deze wijze VvE’s van 2 tot 400 appartementen.

Ten slotte gebruiken wij Informant Software. Omdat deze software zeer flexibel in te richten is en een zeer gebruiksvriendelijk online internetportaal kent. Als gevolg kunnen eigenaren en bestuursleden meekijken in het hart van de vereniging.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen

T&T beheert zowel particulier en bedrijfsmatig. Eveneens huurbeheer of beheer voor groot eigenaren.

Wij begeleiden de VvE bij het overgaan of overtappen naar de nieuwe beheerder. Eveneens slapende VvE’s starten wij op. Met veel kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit. Als gevolg van meet dan 20 jaar ervaring in het beheer van vastgoed & VvE’s.

Evens nieuwbouwprojecten starten wij op. Vanaf de eerste bouwplannen. De begroting met ledenbijdragen en de akte van splitsing. De organisatie van de eerste vergadering en de oplevering algemene ruimten. Voorbeelden van zaken wij wij in samenspraak met projectontwikkelaar en kopers organiseren.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Eveneens een offerte voor het beheer van de VvE.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl.

VvE Beheer Noordwijk. T&T is gevestigd in Bergschenhoek en beheert VvE’s in plaatsen als Lisse, Den Haag, Noordwijkerhout, Leiden, Gouda, Dordrecht, Rotterdam, Woerden, Vlaardingen en Schiedam.