VvE Beheer Bleiswijk - T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T – VvE Beheerder in de regio Lansingerland en Rotterdam

VvE Beheer Lansingerland – Rotterdam – De voormalige gemeente Bleiswijk maakt sinds 1 januari 2007 deel uit van de herindelingsgemeente Lansingerland. Ook Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs maken deel uit van deze groeigemeente. In Bleiswijk wordt veel gebouwd, waaronder appartementen en bedrijfsverzamelgebouwen. Zodoende is ook de vraag naar kwalitatief goed beheer van deze Verenigingen van Eigenaren gestegen. T&T voorziet als beheerder van Vastgoed en VvE’s in deze behoefte.

Bestaande bouw en nieuwbouw

De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer beheren zowel appartementencomplexen en bedrijfsmatig vastgoed voor nieuwbouw als bestaande bouw. T&T vervult de rol van beheerder, administrateur of bestuurder, afhankelijk van het gestelde in de Akte van Splitsing. Ook statuten verenigingen, verenigingen van mandeligheid, onderhoud of deelgenoten maken gebruik van de expertise van 20 jaar vastgoed beheer. Daarom geschiedt de opstart van de VvE bij nieuwbouw bij voorkeur in samenwerking met de projectontwikkelaar, notaris en kopers vanaf de plannen.

Bestuurlijk, administratief, technisch en bouwkundig beheer

T&T heeft een ruime ervaring binnen alle facetten van beheren van Verenigingen van Eigenaars. Het voorzitten van ledenvergaderingen, begeleiden van groot onderhoud en controleren van schoonmaker of bijpraten met bestuur. De beheerders van T&T zijn veel op locatie aanwezig. Het goed beheren van VvE’s kan niet alleen van achter het bureau. Dat geeft ook direct de kwaliteit weer van T&T. Betrokken en professioneel.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

T&T is gevestigd in Bergschenhoek aan Leeuwenhoekweg 20 B. U bent van harte welkom om kennis te maken onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk komen de beheerders van T&T ook graag kennismaken op locatie. Op deze wijze wordt een compleet beeld geschetst en kan er een op maat gesneden offerte worden opgesteld voor het beheer van de VvE.

T&T is bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

T&T voert onder meer Vastgoed en VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda, Vlaardingen, Schiedam, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Delft, Spijkenisse en Gorinchem.