Het oprichten van een VvE

Het oprichten van een VvE – De beheerders van T&T zijn specialisten

Het oprichten van een VvE is specialistisch werk, waarbij het draait om details. De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer hebben jarenlange ervaring met het opzetten, oprichten, opstarten en activeren van Verenigingen van Eigenaren. In de maand mei 2019 zagen onder meer VvE Box010 te Rotterdam en de VvE’s Puperreiger en Roerdomp te Ameide het levenslicht, onder begeleiding van T&T.

Nieuwbouw VvE – van tekening tot oplevering

Al bij de eerste ontwikkeling van een nieuwbouw VvE adviseert T&T. Nadat de eerste plannen bekend zijn, fungeert T&T als spin in het web bij de opzet van de VvE. In overleg met projectontwikkelaar, notaris, makelaar en kopers krijgt de Vereniging van Eigenaars vorm. Denk hierbij aan de splitsingstekening, de splitsingsakte en het opstellen van een begroting met bijdragen. Vervolgens zijn de beheerders van T&T aanspreekpunt voor alle partijen, organiseren wij de eerste ledenvergadering en begeleiden de oplevering van de algemene ruimte. Als laatste zorgen wij dat alle benodigde onderhoudscontracten, verzekeringen en overeenkomsten tot stand komen. Uiteraard in overleg met het bestuur en conform besluiten genomen in de ledenvergadering.

T&T verzorgt onder meer de opstart voor nieuwbouwprojecten van AM, Heijmans, Jansen De Jong, Teunissen & Berendse, De Vries en Verburg en Synchroon. Standplaats van VvE Beheerder T&T is Bergschenhoek, nabij Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, het Westland en Gouda. Voor opstart en beheer van VvE’s kennen wij nagenoeg een landelijke dekking.

Activeren van de bestaande VvE – slapend of nieuwe beheerder

Het oprichten van een VvE geschiedt wanneer de splitsingsakte bij de notaris passeert. Soms maakt de VvE een valse start. Omdat het beheer niet goed gevoerd wordt of omdat de opstart niet de juiste aandacht heeft gekregen van de eigenaren.

Bijvoorbeeld ook bij uitponden is een goede begeleiding essentieel. Vinger aan pols bij elke stap in het opstarttraject. Ervaring leert dat een slechte start op een korte termijn moeilijk is goed te maken. Wanneer de VvE wel een goede opstart kent, houdt zij hier vaak nog jarenlang profijt van. Vandaar dus ook: Een goede VvE Beheerder kan het verschil maken.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor is geheel vrijblijvend. Evenals een offerte voor het beheer van de VvE. In het opstarttraject brengen wij bij nieuwbouw tot de eerste ledenvergadering geen kosten in rekening bij de projectontwikkelaar of de kopers.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl

T&T is gevestigd in Lansingerland te Zuid-Holland. Wij verzorgen onder meer VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Delft, Leiden en Zoetermeer.