Professioneel VvE Beheer voor VvE Ieplaan Waddinxveen

Vanuit eigen beheer naar professioneel VvE Beheer

Professioneel VvE Beheer, VvE Ieplaan te Waddinxveen maakt hier de keuze voor. Na het beheer van de Vereniging van Eigenaren jarenlang zelf te hebben gevoerd is het tijd voor een overstap. De bestuursleden hebben het bestuur, de financiën en het onderhoud in eigen beheer gehad. Nu het huidig bestuur aftreedt vanwege tijdsgebrek was het tijd voor een frisse start met een nieuwe VvE Beheerder.

Eén van de redenen voor de switch is dat ook het nieuw gekozen bestuur er niet genoeg tijd voor kan vrijmaken. Ook ontbreekt de kennis om de Vereniging van Eigenaars goed te kunnen besturen. T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt vanaf juni 2019 het beheer voor de VvE.

Frisse start, alle VvE zaken onder de loep

Een groot voordeel van een frisse start zijn andere en professionele ogen. T&T staat bekend als een kwalitatief goede beheerder. Vanaf de overdracht neemt zij direct alle belangrijke zaken onder de loep. Voorbeelden hiervan zijn de verzekeringen, bankzaken, onderhoud en de begroting van de VvE.

Waddinxveen is gelegen in de provincie Zuid-Holland en is hemelsbreed slechts één gemeente verwijderd van Lansingerland en het Noordelijkste puntje van Rotterdam: Zevenhuizen. Vanwege de korte afstanden beheert T&T veel VvE’s en gebouwen in de regio’s Rotterdam en Den Haag, waaronder dus Waddinxveen. Ook in januari 2019 maakte VvE Gouwe Résidence uit Waddinxveen de overstap naar T&T Vastgoed en VvE Beheer.

Benieuwd wat T&T voor uw VvE kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het beheer van uw VvE. Voor nadere informatie zijn wij bereikbaar via: 010-2238133.