VvE Beheer bij economisch hoogtij

VvE Beheer bij economisch hoogtij – wat maakt dat zo bijzonder?

VvE Beheer bij economisch hoogtij, dat moet een makkie zijn wordt vaak gedacht. Het werk voor het uitkiezen en er zijn middelen om net even dat extra stukje onderhoud te doen. Niets is minder waar. Hoog conjunctuur vereist extra scherpte, goede afspraken en controle van toeleveranciers. De beheerders van T&T zijn dat gewend, het zit in de cultuur van het bedrijf, maar waar let je op? T&T is gevestigd in Lansingerland te Zuid-Holland en verzorgt onder meer VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Leiden en Delft.

Geen leveranciers, maar gezamenlijk dienstverlenend

Goed beheer van VvE’s: Gezamenlijk streven naar het beste onderhoudsniveau en sociale cohesie. Goede, betrouwbare en duurzame relaties met onderhoudsbedrijven, schoonmaakbedrijven en specialisten zijn zeer belangrijk om het kwaliteitsniveau op het rapportcijfer 10+ te verkrijgen. Ten tijde van economische crisis is het allemaal een stuk gemakkelijker. De VvE Beheerder heeft de leveranciers voor het uitkiezen en er wordt gemakkelijk een stapje extra gedaan om zo de volgende klus binnen te halen. Een kwalitatief goede en betrouwbare VvE Beheerder maakt geen onderscheid bij economische crisis of VvE Beheer bij economisch hoogtij. Werk duurzaam en in beide gevallen met dezelfde leveranciers. Kortom, het houdt iedereen scherp en zowel in goede als slechte tijden kun je van elkaar op aan.

Wees niet bang om keuzes te maken

VvE Beheer bij economisch hoogtij vergt ook het maken van keuzes. T&T heeft als VvE Beheerder een Rotterdamse insteek. Duidelijkheid, menselijkheid en kwaliteit. Dat wil zeggen dat dit ook gevraagd wordt van de bedrijven waarmee wordt samengewerkt in de dienstverlening naar de Vereniging van Eigenaren. Met andere woorden: gezamenlijk streven naar een 10 en anders niet. Bank, verzekeraar, schoonmaker of het onderhoudsbedrijf, men dient hetzelfde boek te lezen. Daarom kennen de beheerders van T&T alle onderhoudsbedrijven en toeleveranciers persoonlijk. Pas na een kennismaking, een goed gesprek en een kop koffie bekijken wij of een toekomstige samenwerking een succes kan worden. Bij twijfel niet oversteken is hierin het devies.

Kwalitatief hoogstaand beheer van Vastgoed en VvE’s

Wij proberen als VvE Beheerder te allen tijde een hoogstaand niveau na te streven. Daarom vragen wij dit ook van de toeleveranciers en VvE’s. “Kan niet bestaat niet” en “niet de gemakkelijkste weg bewandelen” zijn wellicht clichés, maar zeer waar. Wij komen graag in contact met bedrijven welke er hetzelfde over denken en VvE’s welke op deze wijze bediend willen worden. Uiteraard zullen wij als VvE Beheerder graag een offerte opstellen voor het beheer van de VvE welke “hetzelfde boek leest”.

T&T Vastgoed en VvE Beheer houdt kantoor in Bergschenhoek, nabij Rotterdam, Den Haag, Leiden, Westland, Zoetermeer, Gouda en Delft. info@tentvvebeheer.nl of 010-2238133