Beheer VvE Kade Noord Alblasserdam

Beheer VvE Kade Noord Alblasserdam – van opstart naar beheer

Beheer VvE Kade Noord – de goede opzet van een VvE is zeer belangrijk. Daarom heeft AM, T&T Vastgoed en VvE Beheer gevraagd om al vanaf de eerste bouwtekening mee te kijken naar het opzetten, opstarten en activeren van de Vereniging van Eigenaren. Het project Kade Noord betreft 6 kadewoningen en 27 luxe appartementen in de gemeente Alblasserdam. Zeer centraal gelegen nabij Rotterdam en Dordrecht.

De opstart van de VvE is een samenwerking tussen Notaris Van de Stap, Projectontwikkelaar AM en VvE Beheerder T&T. Al ruim voordat de eerste paal geslagen is, vindt er intensief overleg plaats over de vormgeving van de Vereniging van Eigenaren. Deze wordt vormgegeven middels de Akte van Splitsing. Zeker het modelreglement wordt hierbij kritisch nagelopen. Het vormt de basis voor de Akte van Splitsing, echter ieder project is uniek. Dit geldt zeker voor Kade Noord te Alblasserdam.

Ervaring, beleving en inlevingsvermogen zijn essentieel bij het opstarten van een VvE.

Naast de keuze hoe te splitsen is er ook gemeenschappelijkheid met de 6 kadewoningen. Kortom een ingewikkelde klus, omdat in dit traject eigenlijk niets fout mag gaan.

Tijdens de bouw, de eerste ledenvergadering, de oplevering en het beheer

Wanneer de Akte van Splitsing vorm heeft gekregen is de bouw vaak al begonnen. De VvE Beheerder start met het opstellen van zaken als de begroting van de VvE en fungeert vanaf dat moment als vraagbaak voor alle betrokkenen. Kopers, projectontwikkelaar, aannemer, De beheerders van T&T fungeren bij de opstart van de VvE als Haarlemmerolie. Vaak ontbreekt kennis bij betrokkenen. Door zaken tijdig en duidelijk toe te lichten worden oneffenheden in de communicatie en de opstart voorkomen.

Wanneer de nieuwbouw de finale nadert, zal de eerste ledenvergadering plaatsvinden. Dat zal geschieden in nabijheid van de bouw. Tijdens deze ledenvergadering zal de VvE verder vorm krijgen en wordt deze geactiveerd. Enkele maanden later volgt de oplevering van de appartementen en de algemene ruimten. Afsluitend komt de volgende fase, het beheren van de VvE in samenwerking met het bestuur, de technische commissie en de leden.

Wij wensen alle betrokken partijen rondom project kade Noord te Alblasserdam veel succes. T&T ziet uit naar de eerste ontmoetingen met de kopers en zal de VvE, professioneel en betrokken opstarten, activeren en beheren.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in de Randstad, te Bergschenhoek, onder de rook van Rotterdam en Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in de opstart van Nieuwbouw VvE’s in samenwerking met projectontwikkelaar en kopers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.