VvE Beheer Wat is dat - Rotterdam - Den Haag - Zuid-Holland

VvE Beheer wat is dat?

VvE Beheer wat is dat? T&T verzorgt kwalitatief VvE Beheer

VvE Beheer wat is dat? T&T beantwoordt graag de vraag wat goed VvE Beheer inhoudt. Het beheer van een Vereniging van Eigenaren kan wat T&T betreft allen maar met professionaliteit en betrokkenheid. Voorbeelden zijn bestuurlijk, administratief, bouwkundig en financieel beheer. Een goede samenwerking tussen bestuur, beheerder en eigenaren is essentieel. T&T is gevestigd in Bergschenhoek in de provincie Zuid-Holland en voert ondermeer VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Dordrecht en het Westland.

VvE Beheerder, bestuurder of administrateur?

Op de eerste plaats is het belangrijk om de Akte van Splitsing tot in de puntjes te lezen. Omdat iedere VvE haar eigen regels en opstart jaartal kent, staan in de Akte van Splitsing en het modelreglement omschreven welke taken tot het beheer van de VvE behoren. Hierbij zijn details belangrijk. Een beheerder wijkt af van een bestuurder of van een administrateur. Bekijkt goed wie welke verantwoordelijkheden heeft. Een kwalitatief goede VvE Beheerder helpt u hierbij.

Maar wat is VvE Beheer dan precies?

In het kort komt het erop neer dat de VvE het beheer dient te voeren van zaken welke door gestapelde of gecombineerde bouw gemeenschappelijk zijn. Daken, gevels, trappenhuizen, liften of parkeerterreinen. Voorbeelden van zaken welke de gezamenlijke verantwoording vragen. Ook hierbij is de Akte van Splitsing weer leidend. Details kunnen afwijken. Daarnaast dient de VvE te zorgen dat er afdoende gespaard word voor toekomstig onderhoud en dat de verzekeringen in orde zijn. Boven alles bepaalt de Algemene Ledenvergadering bij twijfel, echter de Akte van Splitsing blijft leidend. Bij appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen, bestaande bouw of nieuwbouw. Daarom is het belangrijk om zaken goed geregeld te hebben.

Tot slot, naast goed op de hoogte zijn van de regelgeving is ook de menselijke maat erg belangrijk. In een VvE waar prettig met elkaar wordt omgegaan en waar men naar elkaar luistert zullen ook moeilijke beslissingen (zoals bij groot onderhoud) eerder genomen worden. Ook hier is een betrokken VvE Beheerder weer essentieel.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Om nader uit te leggen wat goed beheren van VvE’s inhoudt, maken wij graag een afspraak met u op locatie. Vervolgens kan er een afspraak plaatsvinden bij ons op kantoor voor een nadere kennismaking. Afsluitend verzorgen wij graag een offerte voor opstart of het beheer van de VvE.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl.

T&T is gevestigd in Lansingerland en voert onder meer VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Gorinchem, Spijkenisse, Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen, Westland en Schiedam.