Duurzaamheid en de VvE - T&T Vastgoed en VvE Beheer Rotterdam Den Haag Leiden Gouda Dordrecht

Duurzaamheid en de VvE

Duurzaamheid en de VvE: Soms lastig te verwezenlijken. T&T begeleidt VvE’s hierbij.

Duurzaamheid en de VvE. Soms een lastige combinatie. Tijden veranderen en wensen ook. De diverse modelreglementen en aktes van splitsing echter niet. Wanneer de splitsingsakte is gepasseerd, is en blijft dit “de wet” voor de VvE. Creativiteit en goed onderzoek zijn essentieel. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een specialist op het gebied van het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Wij vinden verduurzaming een belangrijk thema. Zodoende proberen wij binnen de wetgeving het maximale te bereiken. De appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en gecombineerde bouw welke T&T beheert verkrijgen maximale support.

VvE Beheer in omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Vlaardingen, Westland en Gouda

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek en voert bijvoorbeeld VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Vlaardingen en Schiedam. Stuk voor stuk grote of middelgrote steden. Juist in de (grote) steden als Rotterdam liggen mogelijkheden voor verduurzaming. Gemeenten stellen subsidies ter beschikking. Wanneer de VvE och moet gaan onderhouden, kan dit het verschil betekenen.

Het modelreglement bepaalt in de regel dat alleen noodzakelijk onderhoud voor de kosten van de Vereniging van Eigenaren komt. En juist daar schuilt vaak het probleem. Het gebruik van meer duurzame materialen brengt meestal een hoger prijskaartje met zich mee. Ook zijn zaken als de aanschaf van zonnepanelen vaak lastig. Het valt meestal niet onder het noodzakelijk onderhoud. Daarom kunnen dit soort duurzame aanpassingen worden tegengehouden in de ledenvergadering. Of zelfs door de rechter als nietig worden bestempeld.

Duurzaamheid en de VvE – wat zijn de mogelijkheden?

Ten eerste. Laat u te allen tijde begeleiden door professionals zoals een goede VvE Beheerder, een duurzaamheidsadviseur of bekijk de mogelijkheden bij de gemeente. Wanneer de kosten bij de verduurzaming niet significant hoger zijn dan bij de standaard renovatie maakt het plan een goede kans. Vervolgens zijn ook zaken als de investeringstermijn en de subsidiemogelijkheden essentieel. Het geeft een boel huiswerk. Echter het duurzame resultaat geeft de VvE een betere en meer langdurige toekomst.

Kennismaking en offerte geheel vrijblijvend, ook de samenwerking moet duurzaam zijn

T&T komt graag in contact et VvE’s welke kiezen voor verduurzaming. De beheerders van T&T begeleiden de VvE graag. Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl

Wij maken graag met u kennis op locatie en vervolgens bij ons op kantoor. Wanneer er een klik is brengen wij desgewenst een offerte uit voor het beheer van de VvE of het begeleiden van het duurzaamheidstraject.

T&T is gevestigd in Lansingerland en voeren onder meer VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Alphen aan den Rijn, Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Gouda, Leiden en Schiedam.