VvE Klaprooslaan

VvE Klaprooslaan

VvE Klaprooslaan ondergaat onderhoud op tal van vlakken

VvE Klaprooslaan te Rotterdam ondergaat een kleine metamorfose. De Vereniging van Eigenaren, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek verdiende extra aandacht. Het VvE Beheer is sinds september 2020 in handen van T&T Vastgoed en VvE Beheer. Vanaf het eerste moment hebben het VvE-bestuur en VvE Beheerder T&T goed overlegd om de achterstanden op het gebied van onderhoud weg te werken.

Taxatie verzekering vereist: Onderverzekering

VvE Klaprooslaan ligt direct naast de Metrolijn, Randstalrail, station Wilgenplas van Rotterdam naar Den Haag. Prachtig centraal gelegen en midden in het Rotterdamse groen. Tijdens de overname van de bescheiden van de VvE bleek een fikse onderverzekering. Vervolgens na de taxatie herbouwwaarde bleek dat de VvE voor 40% te zijn onderverzekerd. Het taxatierapport heeft de beheerder van de VvE direct verzonden aan VvE-verzekeraar Meijers.

Fikse lekkage standleiding, onderhoud groen, nieuwe entree en nieuwe audiofonen

VvE Klaprooslaan kende ook een lekkage in de standleiding. Het vocht betrad de gemeenschappelijke meterkast van Stedin. Vervolgens sprongen de stoppen. Omdat dit direct gevaar opleverde is een noodvoorziening getroffen. Middels lekdetectie vond de aannemer de oorzaak en plek: gesprongen standleiding op de tweede verdieping. Vervolgens is na overleg met de opstalverzekering herstel uitgevoerd. Afsluitend zal de gevolgschade bij de bewoners worden hersteld.

Sinds september 2020 zijn er voorts een glazen entree overkapping geplaatst, nieuwe audiofonen en is het groen flink onder handen genomen. Volgende stappen zijn de opstelling van een Meer Jaren Onderhoud Plan, reviseren van de gemeenschappelijk stookketel en het treffen van voorbereidingen voor schilderwerk.

Beheren, organiseren en overleggen

Organiseren en beheren kan pas na overleg met de leden en een goed functionerend bestuur van de VvE. Omdat goed VvE beheer niet alleen van achter een bureau kan zijn wij als VvE beheerder veel ter plaatse om te overleggen en te coördineren. Bijvoorbeeld het aansturen van onderhoudspartijen of het uitzetten van een offertetraject. Boven alles zijn communicatie, verstand van zake en met name betrokkenheid van groot belang. Kortom, plezier in VvE beheerder gecombineerd met kennis en kunde.

T&T Vastgoed en VvE Beheer: beheerder van nieuwbouw VvE’s en bestaande VvE’s

T&T kent haar kantoorfaciliteit in 3B gemeente Lansingerland. Als VvE beheerder centraal gelegen in de randstad nabij Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Professioneel en zeer betrokken bij de appartementencomplexen en gebouwen welke wij beheren.

Een kennismaking in persoon of op digitale wijze is geheel vrijblijvend. Wij zijn telefonisch bereikbaar: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl

VvE Klaprooslaan 4
Tot slot: VvE Klaprooslaan Rotterdam na groot onderhoud groen in oktober 2020