Groot onderhoud VvE Villa Juliana

Groot onderhoud VvE Villa Juliana

Groot onderhoud VvE Villa Juliana te Berkel en Rodenrijs

Groot onderhoud VvE Villa Juliana in 2020 – Gesitueerd aan het einde van de Julianalaan in Berkel en Rodenrijs, ligt VvE Villa Juliana. Een nieuwbouwproject uit 2005. T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt sinds 2020 als VvE beheerder, de beheerstaken. Als eerste stond er voor 2020 al direct groot onderhoud op de planning: schilderwerk en het vervangen van de zinken goten aan de achterzijde.

Aftredend bestuur en Covid-19: een uitdaging

VvE Villa Juliana stapte eind 2019 over van VvE beheerder. Direct na aanstelling doornam T&T alle belangrijke stukken, zoals verzekeringen, taxatie herbouwwaarde, financiën en tot slot het meerjaren onderhoud. Omdat van de buitenzijde al zichtbaar was dat er schilderwerkzaamheden benodigd waren, is er een verftechnisch advies opgesteld. Hieruit bleek dat het uitpandige houtwerk direct aandacht behoefde. Vervolgens kon het inpandige schilderwerk wachten tot 2022. Doordat de bereikbaarheidskosten aanzienlijk zijn, is ervoor gekozen om beide delen toch direct in 2020 onderhanden te nemen.

Vervolgens is er bij drie gerenommeerde schildersbedrijven offerte opgevraagd. Hoftijzer Vastgoedonderhoud Rotterdam, kwam na vergelijking door VvE beheerder T&T als beste uit de bus. Voor zowel T&T als VvE beheerder en Hoftijzer Vastgoedonderhoud zijn beheer en groot onderhoud op deze locatie nagenoeg een thuiswedstrijd. Respectievelijk zijn zij gesitueerd in Bergschenhoek en Rotterdam. Vervolgens is de opdracht gegund, mede door de besluitvorming welke per schriftelijke stemming diende te geschieden door Covid-19 / Corona. Afsluitend bleek het aftreden van het bestuur een uitdaging, veel communicatie met alle leden. Medio oktober 2020 is gestart de werkzaamheden worden nog dit jaar afgerond.

T&T Vastgoed en VvE Beheer begeleidt de VvE volledig

VvE beheerder T&T is gehuisvest in Lansingerland nabij Rotterdam en Den Haag en voert VvE beheer in grotere gemeenten als Zoetermeer, het Westland en Dordrecht, maar ook in kleinere plaatsen als Pijnacker – Nootdorp en Zuidland en Maassluis. Zowel voor de Vereniging van Eigenaren in nieuwbouwcomplexen als voor bestaande bouw. Appartementencomplexen, gecombineerde bouw of bedrijfsmatig.

Voor een nadere kennismaking zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl.

Groot onderhoud VvE Villa Juliana 2
Groot onderhoud VvE Villa Juliana Berkel en Rodenrijs in volle gang