Online vergadering VvE Olympus

Online vergadering VvE Olympus

Online vergadering VvE Olympus Hillegersberg Rotterdam

Online vergadering VvE Olympus op donderdag 28 oktober 2020. Onwennig en misschien voor sommigen ongemakkelijk of lastig. Positieve geluiden zijn er even meer. Kortom VvE Olympus Hillegersberg Rotterdam heeft haar ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaren digitaal gehouden. T&T Vastgoed en VvE Beheer uit Bergschenhoek, nabij Rotterdam, treedt op als VvE Beheerder.

De VvE bestond oorspronkelijk uit 63 appartementen en veel algemene voorzieningen. Zoals een restaurant, een zaal om te vergaderen, een keuken en een receptie. De meeste van deze voorzieningen zijn gebleven. Al zijn er ook voorzieningen aangepast aan de moderne tijd, ook omdat de vraag van de bewoners anders is dan pakweg 25 jaar geleden. Inmiddels zijn ruimten aangepast en ook verbouwd tot appartement of commerciële winkelruimte. Een zeer actief VvE bestuur heeft hierin de kar getrokken.

Prachtig gesitueerd in Rotterdam – Hillegersberg

De ligging van VvE Olympus Hillegersberg is werkelijk schitterend. Vanuit de appartementen kijken de eigenaren en bewoners mooi uit over de omgeving in het groen. Alle faciliteiten op loopafstand in de mooie deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De afgelopen jaren is er ook hier veel veranderd. Er is veel nieuwbouw rondom het complex geweest en gepland.

Belangrijke besluiten tijdens online vergadering

De leden van de Vereniging van Eigenaren komen meestal twee maal per jaar bijeen om belangrijke zaken met elkaar te bespreken en te besluiten. Door Corona dreigde dit onmogelijk te worden. Door de ledenvergadering van de VvE deels via Microsoft Teams te houden is dit probleem opgelost. Zaken zoals onderhoud, maandelijkse bijdragen, maar ook de aanpassingen naar de moderne tijd zijn intensief besproken. T&T Vastgoed en VvE Beheer treedt bij deze VvE op als voorzitter van de vergadering. Op deze wijze worden hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden en kan een expert op het gebied van VvE beheer de vergadering in goede banen leiden.

Professioneel en betrokken VvE Beheer

T&T Vastgoed en VvE beheer is gevestigd in Bergschenhoek, te Lansingerland. Als VvE Beheerder actief in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en Gouda. Kennismaking of nadere informatie: telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl