Berkel Centrum West

Berkel Centrum West

Berkel Centrum West – nieuwbouw VvE in opstart

Berkel Centrum West, een prachtig nieuwbouwcomplex in het hartje van Berkel en Rodenrijs. ABB ontwikkelt samen met Waaijer het 170 woningen tellende project. T&T Vastgoed en VvE Beheer mag de opstart en het beheer gaan voeren. Het plan kent 9 VvE’s, verdeeld in hoofd- en onder splitsingen. De verkoop start in oktober en november 2020.

Berkel en Rodenrijs, prachtig centraal gelegen

Berkel en Rodenrijs ligt prachtig centraal nabij Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Deze steden herbergen veel Verenigingen van Eigenaren. T&T huisvest als VvE Beheerder in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland. T&T staat bekend als kwaliteits beheerder. Eén van de kwaliteiten is de opstart en het beheer van VvE’s. Zodoende verzorgt T&T in samenspraak met projectontwikkelaar, notaris en in later stadium kopers, de oprichting en het activeren van de VvE’s. Omdat het project 9 VvE’s telt in hoofd- en ondersplitsing is een goede opstartfase van de splitsing essentieel.

Lansingerland als Vinex gemeente: VvE in opkomst

Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek nabij Rotterdam in Zuid-Holland. In de vroege jaren van de 21e eeuw gefuseerd. Zodoende ontstond een herindeling. Omdat van de drie gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs al waren aangewezen als Vinex gemeenten. Een fusie met Bleiswijk in de vorm van een herindeling was logisch. Vervolgens kwam de naam Lansingerland uit de hoge hoed. Omdat veel plaatsen in de omgeving al eindigen op “land” ook geen verrassing. Doordat de drie plaatsen steeds meer inwoners tellen, groeit ook het aantal VvE’s. De beheerders van T&T beheren al meer dan 20 jaar VvE’s in heel Nederland. Thuisbasis: Lansingerland.

Tekening, splitsingsakte, begroting, opstartvergadering, oplevering en beheer

In die volgorde kan de opstart van de VvE’s worden gezien. Vanaf het eerste moment zorgen de beheerders van T&T dat projectontwikkelaar en notaris worden bijgestaan. Vervolgens in later stadium, wanneer het project in verkoop is, ook de kopers. Uiteindelijk met één doel. Het kwalitatief goed opstart van de VvE. Op deze wijze worden alle partijen ontzorgd. Ontwikkelaar en bouwer kunnen de focus houden op het bouwproces en de eigenaren op hun nieuwe huis.

De VvE beheerders van T&T zijn voor vragen en informatie bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl