T&T Vastgoed en VvE Beheer - specialist in opstart en beheer van nieuwbouw VvE's

Nieuwbouw appartementen in Naaldwijk

Nieuwbouw appartementen in Naaldwijk, T&T verzorgt de opstart van de Vereniging van Eigenaren in samenwerking met projectontwikkelaar, notaris en aannemer. VvE De Dirigent, zoals de VvE is genaamd, kent zo een goede opstart. Naast ontwikkelaar en aannemer zijn de kopers en eigenaren enorm gebaat bij een professionele opstart en activering van de VvE. De VvE bestaat uit 66 appartementen en 97 parkeerplaatsen. Naaldwijk maakt deel uit van de gemeente Westland.

Van bouwtekening tot beheer: T&T begeleidt het proces

Het team beheerders van T&T is gespecialiseerd in de opstart en activering van de VvE. De projectontwikkelaar benadert T&T op het moment dat de eerste plannen gereed zijn. Vanaf de bouwtekening kijkt een ervaren VvE nieuwbouw specialist mee met projectontwikkelaar, notaris (en makelaar). Op basis van de eerste bouwtekeningen worden splitsingsakte en splitsingstekening vorm gegeven. De breukdelen voor ieder appartementsrecht worden bepaald en de bijzonderheden worden weggelegd in de Akte van Splitsing. Feitelijk de uitzonderingen op het modelreglement bij splitsing. De samenvatting uit burgerlijk wetboek 5. De wet op splitsing in appartementsrechten.

Begroting VvE en bijdragen: essentieel voor makelaar en verkoop

Op basis van het concept van de akte van splitsing stelt T&T een eerste begroting op. De uitsluitingen en breukdelen in de akte van splitsing bepalen de bijdragen. In de regel is het lusten en lasten principe van toepassing. Wanneer een koper of eigenaar geen genot heeft van de te make kosten binnen de VvE, wordt er ook niet bijgedragen. We noemen dit de kolommen begroting. Uiteraard dient dit wel netjes vastgelegd te zijn in de akte van splitsing. het is de rol van T&T, als VvE nieuwbouw begeleider, om dit te bewaken.

Vragen van koper, de eerste ledenvergadering en de oplevering

Ten eerste geeft de aanwezigheid van een VvE expert in het bouwproces duidelijkheid. Bovendien kunnen eigenaren al vragen stellen, de ontwikkelaar brengt beide partijen met elkaar in contact. Vervolgens bereidt T&T de eerste ledenvergadering voor en zit een ervaren beheerder de vergadering voor. Uiteraard worden er notulen opgesteld waarin de besluiten zijn vastgelegd. Het kiezen van een bestuur, het afsluiten van onderhoudscontracten en het benemen van de verschillende rollen binnen de Vereniging van Eigenaren staan op de agenda. Afsluitend in het opstart proces geldt de oplevering van de algemene delen. T&T begeleidt alle partijen rondom de tijdens de oplevering.

Vervolgens gaat de VvE van opstartfase naar de beheerfase en wordt afscheid genomen van de aannemer en de projectontwikkelaar. Samen met eigenaren en alle betrokken partijen, begeleidt een ervaren en proactieve beheerder het bestuur, de commissies, de eigenaren en betrokken onderhoudspartijen. Op deze wijze krijgt de VvE op een professionele wijze vorm.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uw aanspreekpunt is Martijn van Tienhoven: 010-2238133 / info@tentvvebeheer.nl

T&T is gevestigd in Zuid-Holland, nabij Rotterdam in de gemeente Lansingerland. Opstart en beheer van VvE’s wordt in heel Nederland verzorgd.

©nieuwbouw-appartementen-in-naaldwijk