VvE De Waterviolier 's-Gravendeel

VvE De Waterviolier ‘s-Gravendeel

VvE De Waterviolier ‘s-Gravendeel – Geen opleverpunten

Woensdag 9 september 2020 zijn tijdens de oplevering van de algemene ruimtes en algemene delen géén opleverpunten geconstateerd bij VvE De Waterviolier te ‘s-Gravendeel. Leden, bestuur, de bouwkundige en T&T Vastgoed en VvE Beheer complimenteren bouwer en ontwikkelaar Weboma uit Wateringen met deze mooie prestatie.

Ten zuiden van Rotterdam en ten westen van Dordrecht ligt ‘s-Gravendeel. Voorheen een zelfstandige gemeente. Sinds 2007 maakt ‘s-Gravendeel deel uit van gemeente Binnenmaas. Een mooie gemeente waar het nodige aan bouw valt te beleven.

Eén van de nieuwbouwprojecten betreft en voluit geschreven: VvE De Waterviolier 1A en 2 tot en met 44. Het project bestaat uit zogenoemde beneden- bovenwoningen. Het project was in mum van tijd uitverkocht.

T&T start VvE beheer op van A tot Z

T&T Vastgoed en VvE Beheer is door projectontwikkelaar Weboma gevraagd een goede opstart van de VvE te faciliteren. Als beheerder is T&T gevestigd in Lansingerland, onder de rook van Rotterdam, Dordrecht, Zoetermeer, Westland en Den Haag. T&T bezit jarenlange kwalitatieve ervaring in het opstarten en oprichten van Verenigingen van Eigenaren. Hierbij is nieuwbouw een extra specialiteit. In overleg met de aannemer, projectontwikkelaar en notaris begeleidt T&T de opstart vanaf de ideeën voor een nieuw project. Akte van Splitsing en een eerste begroting met VvE bijdrage zodat kopers weten waar zij aan toe zijn. Ook wordt de eerste ledenvergadering door de VvE beheerder georganiseerd. Vervolgens is de VvE beheerder ook aanwezig bij oplevering van de algemene ruimten / algemene delen. Afsluitend ontvangen eigenaren alle informatie betreffende de VvE zoals verzekeringen en inloggegevens voor het digitale portaal.

Kopers zijn geïnformeerd en weten wat de VvE inhoudt

De komende weken kunnen alle eigenaren het nieuwbouwappartement betrekken. Tijdens de digitaal gehouden ledenvergadering van 30 juli 2020 hebben de kopers alle informatie ontvangen omtrent de VvE. Vervolgens zijn er tijdens de ledenvergadering belangrijke besluiten genomen. Te denken valt aan het benoemen van een bestuur. Ook het vaststellen van de begroting met bijhorende maandelijkse voorschotbijdrage. Als laatste is er een keuze gemaakt voor een verzekeringspakket. Tijdens een komende ledenvergadering staat het vaststellen van het huishoudelijk reglement op de agenda.

Vrijblijvende kennismaking: 20 jaar kwalitatieve ervaring als VvE Beheerder

Wenst u als projectontwikkelaar ook begeleiding bij de opstart en het beheer van uw project en de Vereniging van Eigenaren? Neemt u gerust geheel vrijblijvend telefonisch contact op met T&T: 010-2238133 / of per email: info@tentvvebeheer.nl T&T beheert VvE’s van 2 tot 500 appartementsindexen.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook kan de afspraak plaatsvinden bij ons op kantoor in Bergschenhoek (onder de rook en net ten noorden van Rotterdam gelegen).