VvE Parkflat Marlot verduurzaamt

VvE Parkflat Marlot verduurzaamt

VvE Parkflat Marlot verduurzaamt – Den Haag

VvE Parkflat Marlot verduurzaamt. De Vereniging van Eigenaren, 70 appartementen te Den Haag, geeft de eigenaren de mogelijkheid om over te stappen van enkel naar dubbel glas. Vervolgens worden ook de vloeren aangepakt, door middel van isolatie van de kruipruimten.

De Commissie duurzaamheid van de VvE, het bestuur en VvE Beheerder T&T, realiseren gezamenlijk het project. Een kostbare operatie. Zodoende is ook de hulp van de gemeente Den Haag ingeroepen. Door middels van een stukje begeleiding, overdracht van kennis en een stukje subsidie, is het project financieel net iets aantrekkelijker.

VvE Parflat Marlot te Den Haag – statige dame

VvE Parkflat Marlot kent 70 appartementen, garages en bergingen. Een zeer statige en klassieke bouw kenmerkt de Vereniging van Eigenaars. Naast deze feiten valt de VvE ook onder de noemer Rijksmonument. Een terecht etiket, echter voor het beheer en bestuur betekent dit extra alertheid. Soms zijn bouwkundige aanpassingen ook niet mogelijk.

Betrouwbare aannemers belangrijk

In de bedrijven Riboglas uit Delft, gehuisvest langs de A13 richting Rotterdam en Van Schie uit Schipluiden nabij het Westland zijn partners gevonden voor de uitvoering. Inmiddels zijn de eerste ruiten vervangen. De bewoners zijn erg enthousiast. Een fijne constatering voor bestuur, commissie en VvE beheerder. Zeker gezien het feit dat het project een jarenlange voorbereiding kent en ook tegenslagen heeft gehad. Desondanks is de verduurzaming van een klein stukje Zuid-Holland begonnen.

Samenwerking en beheer

T&T Vastgoed en VvE Beheer, voert sinds eind 2018 het beheer voor de VvE uit Den Haag. T&T is als VvE Beheerder gehuisvest in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland in de nabijheid van Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag. Zeer centraal gelegen nabij snelwegen A16, A13 en A20 in Zuid-Holland. De VvE heeft het beheer jarenlang zelf gevoerd, alvorens de overstap is gemaakt naar de professionele VvE Beheerder T&T.

Contact en informatie

Op locatie ten kantore van T&T Vastgoed en VvE Beheer in Bergschenhoek (nabij Rotterdam) of ter plaatste waar de VvE gehuisvest is. Een afspraak kan ook digitaal gescheiden. T&T kenmerkt zich als een kwaliteitsbeheerder. Door de lat van beheer hoog te leggen ontstaan kansen en samenwerkingen welke zich uiteindelijk uitbetalen. T&T beheert al meer dan 20 jaar bestaande VvE’s en verzorgt de opstart van nieuwbouw VvE’s. Voor zowel appartementencomplexen als bedrijfsmatig vastgoed van 2 tot 500 indexen.

Contact via: 010-2238133 of info@tentvvebeheer.nl