Bajeskwartier – VvE The Robin

Bajeskwartier – VvE The Robin, de opstart en het VvE beheer voor deze eerste woontoren is van start gegaan.

In samenwerking met ontwikkelaar AM en de projectnotaris Van Doorne krijgt de Akte van Splitsing en daarmee de VvE vorm. Vervolgens stelt T&T de eerste begroting voor maandelijkse VvE bijdrage op. Kopers zijn bij aankoop reeds op de hoogte van de indicatieve kosten voor de VvE. Bajeskwartier – VvE The Robin is van start gegaan.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is een specialist op het gebied van opstart en VvE Beheer. Zeker voor omvangrijke en grote nieuwbouwcomplexen kent VvE Beheer T&T al 25 jaar ervaring. Het beheerteam van T&T kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en expertise op het gebied van het beheer van VvE’s en vastgoed. Gezamenlijk met alle betrokken partijen.

Bajeskwartier – VvE The Robin is de eerste toren in het groen op het voormalig gevangenisterrein in Amsterdam. Het centrum op 10 minuten per fiets en gelegen nabij de Amstel. De opzet van het gezamenlijk buitenterrein is ruim, luxe en vooral groen. Wonen en leven op een moderne wijze. Juist dat hebben ontwikkelaar AM en Barcode Architects bedoeld.

129 appartementen, in de ontwikkelingsvorm van de oude gevangenis, een stadstuin, kinderdagverblijf en een servicecenter. Dat maakt het beheer voor de Vereniging van Eigenaren uitdagend. De appartementen bestaan uit studio’s, tweekamer, driekamer en vierkamer appartementen. Inmiddels, februari 2022, zijn alle appartementen onder optie. Op de 5e en 9e etage zijn gemeenschappelijke daktuinen gepland, een groene oase, de longen van het gebouw.

Enkele maanden voor de oplevering van deze eerste woontoren vindt de ledenvergadering van de VvE plaats. Tijdens deze ledenvergadering nemen de eigenaren belangrijke besluiten in he belang van een gedegen activering van de VvE. Deze ledenvergadering bereidt beheerder T&T voor in overleg met alle betrokken partijen.

T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd te Lansingerland, ten noorden van Rotterdam. Partijen en kopers kunnen direct contact opnemen met de beeehrs van T&T voor alle vragen rondom de VvE. Telefonisch 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl