Opstart en beheer VvE Downtown

Opstart en beheer VvE Downtown

Opstart en beheer VvE Downtown te Rotterdam

Opstart en beheer VvE Downtown wordt verzorgd door T&T Vastgoed en VvE Beheer. T&T is als professioneel VvE Beheerder gevestigd in Bergschenhoek in de noordpunt van Rotterdam.

Vanaf de eerste plannen en bouwschetsen adviseert het team van T&T projectontwikkelaar Sens Real Estate over de vormgeving van de Vereniging van Eigenaren. Juist in de opstartfase is een gedegen start van de VvE belangrijk. Naast de ontwikkelaar overlegt T&T veel met de notaris en makelaar over de vormgeving van de VvE. Uiteindelijk zullen alle zaken rondom de VvE worden vastgelegd in de splitsingstekening en de Akte van Splitsing. T&T heeft ruim 25 jaar ervaring met de opstart van nieuwbouwprojecten waarbij VvE’s zijn betrokken.

Naast de vormgeving van de Akte van Splitsing start T&T met het opstellen van een eerste concept begroting voor de VvE. In deze begroting worden alle zaken benoemd welke betrekking hebben op de algemene delen van het gebouw. Vervolgens komt er op basis van verdeling van breukdelen een eerste bijdrageberekening. Deze berekening neemt TW3 Makelaars mee in het verkoopproces. Dit schept duidelijkheid voor de uiteindelijke eigenaren.

De ontwikkeling Downtown ligt in hartje centrum Rotterdam. De website bezoekt u via: Downtown Appartments. Naast de appartementen vestigen zich commerciële activiteiten in de plint. De woontoren vestigt zich op de hoek van de Witte de Withstraat. Hier kruisen zich “Rotterdamsch” verleden en heden. Een schitterende plek om te wonen, te leven en activiteiten te ontplooien. Bovenal een plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Enkele maanden voor oplevering van de appartementen vindt de eerste ledenvergadering van de VvE plaats. T&T nodigt alle eigenaren uit om samen te komen. Deze activeringsvergadering vindt plaats in de nabijheid van de bouwlocatie. Omdat kopers vaak veel vragen hebben over de Vereniging van Eigenaren, kent de vergadering een open karakter. Vooraf ontvangen alle eigenaren een uitnodiging met agenda. Naast de opgestelde agenda, welke alle punten bevat waar de gezamenlijke eigenaren over beslissen, is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken.

Vragen over de VvE?

Afsluitend nodigen wij u van harte uit om vragen te stellen betreffende de VvE. Dit kan via 010-2238133 of info@tentvvebeheer.nl