The View Haarlem

The View Haarlem

The View Haarlem – Luxe businessunits in VvE verband

The View Haarlem is gelegen in de Waarderpolder in de gemeente Haarlem. 68 luxe businessunits met algemene voorzieningen. De units zijn te koop of te huur. T&T Vastgoed en VvE Beheer is vanaf het eerste moment betrokken bij de opzet van de Vereniging van Eigenaren. Ontwikkelaar is Holland Vastgoed Groep.

Markant gebouw – 20 meter hoog – wijds uitzicht

Het is een markante verschijning en zeer representatief. Er zijn goede algemene faciliteiten. Omdat het gebouw 20 meter hoog is, goed zichtbaar in de gehele omgeving. Vanaf de bovenste verdiepingen ziet men de duinen, Haarlem en Amsterdam. Vervolgens een gemeenschappelijke binnenruimte voor vele doeleinden. Afsluitend geschikt voor vele doelgroepen, zowel koop als huur.

Eén Akte van Splitsing: complexe begroting

Doordat The View een grote mate van diversiteit aan businessunits kent, is de Akte van Splitsing niet standaard. Om te beginnen worden alle “bloedgroepen” benoemd. Vervolgens wordt bepaald welke units specifieke lusten kennen, om zo te bepalen wat de lasten zijn. Afsluitend bepalen projectontwikkelaar, notaris en VvE beheerder welke zaken bijzonder zijn. Te denken valt aan verzekeringen, schoonmaakkosten en bepalingen bij overlast. Tot slot lezen alle partijen de Akte van Splitsing nog eens aandachtig door, een eind controle. Op deze wijze worden fouten voorkomen.

Vragen tijdens verkoop- en bouwproces

Aspirant kopers kunnen direct contact opnemen met de VvE beheerder. Om te beginnen zijn er vaak vragen over de hoogte van de maandelijkse VvE bijdrage. Maar ook vragen over bestemming of communicatiemogelijkheden zijn normaal. Doordat de VvE beheerder al in vroeg stadium betrokken is, zijn er geen onnodige onduidelijkheden. Tot slot vindt de eerste ledenvergadering drie maanden voor oplevering plaats. Op deze wijze is voor kopers en gebruikers alles rondom de VvE duidelijk, al in vroeg stadium.

Contact VvE beheerder The View

De VvE beheerder voor The View Haarlem is bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl. T&T Vastgoed en VvE Beheer houdt kantoor in Lansingerland, nabij Rotterdam en voert beheer in Noord, West en Zuid Nederland.