VvE The Mauritz in opstart

VvE The Mauritz in opstart

VvE The Mauritz in opstart – mooie plek in ‘s-Gravenhage

VvE The Mauritz in opstart betekent de eerste digitale ledenvergadering. Doordat het coronavirus weer oplaait kiest de VvE voor digitaal vergaderen via Microsoft Teams. VvE The Mauritz, een prachtige en robuuste nieuwbouw ontwikkeling van appartementen in hartje Den Haag. De Vries en Verburg is de projectontwikkelaar. Vervolgens verzorgt T&T Vastgoed en VvE Beheer de opstart en beheer van de VvE. T&T huisvest als VvE beheerder in Bergschenhoek, Lansingerland omsingelt door Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Vlaardingen.

Digitaal vergaderen door Covid19

Na de bouwplannen start vervolgens de verkoop van de appartementen. Wanneer de verkoop goed verloopt, start vervolgens de bouw. De prijzen van appartementen zijn hoger dan jaren geleden. De reden is schaarste, zeker in stedelijke gebieden, de randstad. Wanneer de nieuwbouw richting oplevert overgaat, wordt vervolgens de VvE opgestart. Eigenaren en kopers stellen hun vragen omtrent de VvE tijdens het bouwproces al bij de beheerder van de Vereniging van Eigenaren. Op deze wijze is al veel duidelijk voordat de eerste ledenvergadering plaats vindt.

Ontzorgen projectontwikkelaar, kopers, bouwer en notaris

De beheerders van T&T hebben al meer dan 20 jaar ervaring met de opstart van nieuwbouwprojecten en Verenigingen van Eigenaars. Vanaf de eerste plannen kijkt de ervaren beheerder mee op professionele wijze. Op deze wijze komt een goede Akte van Splitsing tot stand, vervolgens een begroting met maandelijkse VvE bijdrage en tenslotte bereidt T&T de ledenvergadering voor. Alle betrokken partijen hebben duidelijkheid en geen zorgen wat betreft de opstart van de VvE.

Tijdens de opstartvergadering nemen leden beslissingen over verzekeringen, onderhoudscontracten en kiezen bestuur en commissies. Ook krijgt de projectontwikkelaar ruimte om zijn verhaal te doen en kunnen kopers en eigenaren vragen stellen. Professioneel en betrokken.

Goede opstart VvE belangrijk

Een goede opstart van de VvE is belangrijk. het bespaart kopers en ontwikkelaar een hoop tijd. Voor VvE The Mauritz in Den Haag is T&T een jaar voor de eerste ledenvergadering gestart met voorbereidingen. T&T verzorgt het VvE beheer van bestaande bouw en nieuwbouw en is gevestigd in de randstad te Zuid-Holland, regio Rotterdam en Den Haag. T&T verzorgt beheer in West, Midden en Zuid Nederland.

Neem gerust contact op met de vastgoed & VvE beheerders van T&T: telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl