VvE's Boschflat en Golfflat te Noordwijk

VvE’s Boschflat en Golfflat te Noordwijk

Een samenwerking biedt mooie kansen voor beide Verenigingen van Eigenaren

VvE Boschflat te Noordwijk was al in beheer bij T&T Vastgoed en VvE Beheer sinds september 2019. Een VvE gelegen aan de kustlijn te Noordwijk. Deze week heeft ook VvE Golfflat te Noordwijk, pal naastgelegen gekozen voor het team beheerders van T&T. Op de foto beide VvE’s gebroedelijk naast elkaar.

Beide VvE’s hebben zo hun uitdagingen voor wat betreft onderhoud en saamhorigheid. Door het specifieke weertype aan de kustlijn moet onderhoud altijd op maat gesneden zijn. Specifieke leveranciers en bedrijven welke ervaring hebben met “zand en zout” zijn hierbij waardevol.

Voor de saamhorigheid liggen er soms ook uitdagingen. De appartementen zijn schitterend gelegen aan de Zuid-Hollandse kust. Vanaf Bergschenhoek, waar T&T gevestigd is, nabij Rotterdam en Den Haag is het slechts een drietal kwartieren rijden. Doordat de appartementen zo mooi gelegen zijn, hebben eigenaren vaak uiteenlopende belangen. Van permanente bewoning tot aan seizoensverhuur. Beide kennen hun charmes.

VvE’s Boschflat en Golfflat te Noordwijk kunnen veel van elkaar leren en elkaar ondersteunen bij onderhoud. Hier is een belangrijk rol weggelegd voor de beheerder. Direct te zijn aangesteld als VvE Beheerder, heeft T&T het initiatief genomen om beide VvE’s nader tot elkaar te brengen. Leden van bestuur, maar van bijvoorbeeld de technische commissie of de kascontrolecommissie kunnen middels overleg zaken uitwisselen. Zo zijn zaken welke wellicht in het verleden hebben gespeeld bij de één winstpunten voor de ander.

Kortom, iedere VvE kent hierbij de specifieke uitdagingen op gebied van groot onderhoud. Door de mix van eigenaren en bewoners, zullen dit zeker uitdagingen zijn welke succes blijken.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek (Lansingerland) nabij Rotterdam en Den Haag en verzorgt het beheer van vastgoed en verenigingen van eigenaren op eigenwijze wijze. Naast nieuwbouw ook bestaande bouw. Goed onderhoud, saamhorigheid, duurzaamheid en er gezamenlijk is van willen maken zijn kernwoorden.