VvE Beheer Rotterdam Pernis - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Rotterdam Pernis

VvE Beheer Rotterdam Pernis | T&T Kwaliteits beheerder

VvE Beheer Rotterdam Pernis. Het kleinste stadsdeel van Rotterdam, Pernis ook het wel Zuidelijke tuindorp van Rotterdam genoemd. Met ongeveer 5.000 inwoners een pittoresk deel van Rotterdam. Toch ook hier treffen we gecombineerde en gestapelde bouw, de Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer is de kwaliteits beheerder / bestuurder / administrateur voor Rotterdam. Evenals plaatsen als Den Haag, Leiden, Delft, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht en Spijkenisse.

Compleet en kwaliteit in VvE Beheer, professioneel en betrokken

De Beheerders van T&T verzorgen vastgoed en VvE beheer op een kwalitatief hoogstaand niveau. Veel op locatie aanwezig voor bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer. Eveneens praten wij veel bij met bestuursleden en leden van de technische commissie. Begeleiding van renovaties, opname stookkosten of het bijstellen van het Meer Jaren Onderhoud Plan. Voorbeelden van zaken welke wij tot in de puntjes verzorgen.

Secretarieel financieel en technisch beheer voeren wij vanuit Informant Software. Dit hoogstaand softwareproduct is speciaal ontworpen voor het beheer van vastgoed en Verenigingen van Eigenaars. Het kent een flexibel in te richten en modern internet Portaal. Als gevolg van dat eigenaren en besturen kunnen meekijken in het hart van de VvE.

Nieuwbouw, bestaande bouw. Appartementen en bedrijfsmatig vastgoed

T&T beheert zowel  nieuwbouw als bestaande bouw. Bij het overstappen van VvE Beheerder begeleiden wij de VvE. Eveneens wanneer de VvE het beheer eerst zelf voerde. Bij nieuwbouw begeleiden wij de projectontwikkelaar en de kopers van bouwtekening tot oplevering algemene ruimte.

Vervolgens beheren wij appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en combinaties. Denk hierbij aan winkelcentra, parkeren en uitgaan. Ons kleinste VvE telt twee appartementen, de grootste 450 indexen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring.

Ten slotte zijn wij 24 uur per dag,7 dagen per week bereikbaar, in geval van calamiteiten. Zonder tussenkomst van een callcenter.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en eveneens bij ons o kantoor zijn geheel vrijblijvend. Eveneens een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl.

VvE Beheer Rotterdam Pernis. T&T is gevestigd in Bergschenhoek en beheert Vastgoed en VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Dordrecht, Breda, Vlaardingen, Schiedam, Gouda, Leiden, Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Maasland en Berkel en Rodenrijs.