T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Rotterdam Centrum

VvE Beheer Rotterdam Centrum

VvE Beheer Rotterdam Centrum – T&T, zeer ervaren en betrokken

VvE Beheer Rotterdam Centrum – Rotterdam Centrum is een relatief kleine deelgemeente (bestuurscommissiegebied) binnen Rotterdam met zo’n 35.000 inwoners. Ook wat betreft oppervlakte is het Centrum van Rotterdam klein. Door deze combinatie en de groei is er in de loop van de afgelopen decennia veel gestapelde bouw ontstaan en hiermee automatisch de Vereniging van Eigenaren. De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer zijn zeer bekend met het beheer van appartementencomplexen, vastgoed en huurbeheer in het centrum van Rotterdam.

Hoogstaand in kwaliteit, professioneel en vriendelijk

De werkwijze van T&T is zeer betrokken en wijkt af van de standaard. De wensen van de VvE en vastgoed eigenaar staan centraal. Wij zijn veel op locatie aanwezig, voor de controle van de schoonmaak, verwisselen van naamplaatjes of de begeleiding van klein- en groot onderhoud. Het nalopen van het MJOP, bijpraten met bestuursleden of commissieleden of het bekleden van de functie van huismeester zijn zaken welke heel normaal zijn voor de beheerders van T&T, het technisch en bestuurlijk beheer van de Vereniging van Eigenaars en het Vastgoed.

Hierbij wordt het financieel en administratief beheer gedaan middels Informant Software. Kwalitatief hoogstaand met een schitterende online portal, zodat eigenaren en besturen kunnen meekijken in het hart van de VvE. Ook de onderhoudsklachten, het MJOP en het komend groot onderhoud worden hierin vastgelegd.

Nieuwbouw en bestaande bouw

De beheerders van T&T hebben zeer veel ervaring met (grote) nieuwbouwprojecten in Rotterdam Centrum. Projectontwikkelaar, aannemer, notaris en de kopers worden ontzorgd door de werkwijze en aanwezige kennis. Vanaf de eerste bouwtekening kijkt T&T mee en adviseert bij het opstellen van de Akte van Splitsing. De eerste begroting, ledenbijdragen, ledenvergadering worden allemaal door T&T verzorgd. Tijdens de gehele bouw is T&T tevens aanspreekpunt voor alle partijen.

Bij bestaande bouw vernemen wij graag welke punten extra aandacht nodig hebben. Een frisse start met een nieuwe beheerder. Soms is een VvE nog slapend of zijn (delen) van het beheer door de VvE zelf verzorgd. T&T past zich naadloos aan op de wensen van de VvE en geeft gevraagd en ongevraagd advies. In de rol van beheerder, bestuurder of administrateur.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact. Een kennismakingsafspraak en een eventueel te volgen offerte voor het beheer van de VvE of het Vastgoed is eveneens vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl U bent van harte welkom!

VvE Beheer Rotterdam Centrum - T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek en beheert VvE’s in geheel Rotterdam, maar ook in steden en gemeenten als Schiedam, Lansingerland, Zoetermeer, Den Haag Dordrecht en Vlaardingen.