T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Hoek van Holland - Rotterdam

VvE Beheer Hoek van Holland / Rotterdam

VvE Beheer Hoek van Holland Rotterdam – T&T de kwaliteits beheerder

VvE Beheer Hoek van Holland – Op een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag ligt de mooie gemeente Hoek van Holland. Formeel een “deelgemeente” van Rotterdam (sinds 2014 gebiedscommissie) en schitterend gelegen aan de kustlijn van de Noordzee in de provincie Zuid Holland. Gestapelde en gecombineerde bouw, appartementencomplexen bedrijfsverzamelgebouwen, T&T Vastgoed en VvE Beheer, de kwaliteitsbeheerder, bestuurder of administrateur voor Verenigingen van Eigenaren, met jarenlange ervaring.

Financieel, administratief, technisch en bestuurlijk VvE Beheer

De beheerders van T&T voeren compleet beheer voor Verenigingen van Eigenaars, Mandeligheid, Onderhoud of Deelgenoten. Voor bouwkundig, technisch en bestuurlijk beheer veel op locatie aanwezig. Het controleren van klein- en groot onderhoud of renovatieprojecten. Of het nalopen van de schoonmaakwerkzaamheden, bijpraten met bestuur, raad van commissarissen, technische- of kascontrolecommissie of het bijstellen van het MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan). De VvE dient goed bestuurd te worden. voldoende reserveren, naleven van de wetgeving en voldoende verzekerd zijn, enkele voorbeelden.

Financieel, technisch en administratief beheer wordt ondersteund door Informant. Zeer professionele software speciaal voor beheer van VvE’s, vastgoed- en huurbeheer. Afrekeningen stookkosten voor serviceflats of exploitatieflats, klachtenonderhoud en inzage in alles wat de VvE behelst. Met een modern en fexibel in te richten internet portal voor eigenaren, leden en bestuursleden.

T&T Vastgoed en VvE beheer is 24 uur per dag, 7 dagen per week direct bereikbaar zonder tussenkomst van een callcenter.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen, bedrijfsunits en winkelcentra

De opstart van nieuwbouwprojecten en VvE’s doen wij bij voorkeur in nauwe samenwerking met projectontwikkelaar, bouwaannemer, kopers en projectnotaris. Begeleiden of opstellen van de Akte van Splitsing conform modelreglement, de eerste begroting van de VvE en ledenbijdragen op basis van de breukdelen en technische omschrijving. De organisatie van de eerste ledenvergadering en aanwezig tijdens de oplevering van de algemene ruimten. Zaken welke standaard worden uitgevoerd door de beheerders van T&T.

Bij bestaande bouw begeleiden wij de overstap van de oude beheerder naar T&T (Overstapservice) of de overgang wanneer de VvE het beheer eerst zelf ter hand nam. Ook slapende VvE’s kunnen worden geactiveerd. T&T neemt leden en bestuur de complete zorg uit handen en zorgt dat alles rondom de VvE of het te beheren vastgoed vlekkeloos verloopt. Verzekeringen, bankzaken, AVG en onderhoudsklachten, etc worden direct gescreend.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en / of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend, evenals een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Hoek van Holland. T&T is gevestigd in Bergschenhoek nabij Rotterdam en Den Haag en voert onder meer beheer in Rijswijk, Westland, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Brielle, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Delft en Schiedam.