VvE Beheer Alexanderpolder Ommoord Prinsenland - T&T vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Alexanderpolder Ommoord Prinsenland

VvE Beheer Alexanderpolder Ommoord Prinsenland Nesselande – T&T, specialist in vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Alexanderpolder Ommoord Prinsenland. Prins Alexander is een wijk in het Noord – Oosten van Rotterdam en kent bijna 100.000 inwoners. Kralingse Veer, Lage Land, Nesselande, Oosterflank en Zevenkamp maken tevens deel uit van deze Rotterdamse deelgemeente. Vanaf het ontstaan en de groei van de eerste wijk sinds 1961 is er steeds gestapelde bouw ontstaan, veel in de vorm van appartementencomplexen. De beheerders van T&T verzorgen al ruim 20 jaar Vastgoedbeheer, huurbeheer en VvE beheer uit op Professionele, Vriendelijke en Persoonlijke wijze.

Beheer op persoonlijke en betrokken wijze

T&T Vastgoed en VvE Beheer kiest bewust voor een andere manier van beheren. Persoonlijk en betrokken.  Veel op locatie aanwezig bij de Verengingen van Eigenaren welke in beheer zijn. Bijpraten of vergaderen met bestuur en commissie, het nalopen van onderhoudswerkzaamheden, het bijstellen van de MJOB (Meer Jaren Onderhouds begroting) of het controleren van de schoonmaak zijn zaken welke standaard tot de werkzaamheden van T&T behoren. Technisch en bestuurlijk beheer.

Hierbij wordt het financieel en administratief beheer niet vergeten. T&T werkt met Informant Software. Er wordt de mogelijkheid geboden aan eigenaren om via een online portal mee te kijken in alles wat de Vereniging van Eigenaars of het vastgoed beheer betreft. Een zeer modern portaal. T&T hecht hiernaast veel waarde aan het persoonlijk contact. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Nieuwbouw, bestaande bouw, overstap beheer of slapend

T&T is van alle markten thuis op het gebied van vastgoed. VvE, Verenging van Mandeligheid, Deelgenoten of Onderhoud. Voor bestaande bouw, waarbij een overstap van een andere beheerder mogelijk is, een frisse start. Maar ook wanneer de VvE vanuit eigen beheer of of zelfs slapend is.

Bij nieuwbouw kijken wij mee vanaf de eerste bouwtekening. Van Splitsingsakte, naar begroting, eerste ledenvergadering en oplevering. Wij ondersteunen notaris, projectonwikkelaar, aannemer en de kopers. De beheerders van T&T begeleiden het gehele traject.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van het beheer met u te bespreken. Op locatie of bij ons op kantoor in Lansingerland. Een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed stellen wij vrijblijvend voor u op.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom! 

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Alexanderpolder Ommoord Prinsenland

T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt het beheer van Vastgoed en VvE’s in Rotterdam met deelgemeenten als Hillegersberg – Schiebroek en is gevestigd in Lansingerland (Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk)